Jag och Matilda har startat en podd

Tänk att jag och Matilda har startat en podd – Ketopodden. När jag fick frågan från Matilda funderade jag inte speciellt länge innan jag sa ja.

Jag blev jätteglad när jag fick frågan, nästan lite paff. Visst jag har funderat på podd men inte vetat riktigt med vem eller om vad jag ska prata om. Så när Matilda ställde frågan till mig så tänkte jag inte speciellt länge innan jag svarade ja.

Frågan från Matilda kom precis rätt i tiden eftersom några dagar senare skulle vi upp till Falun för att Anders och Vincent skulle köra en MTB tävling. Matilda bor nämligen i Falun, så medan killarna tävlade passade jag på att träffa Matilda och prata igenom allt.

Ska bli superkul att få dela med mig utav min kunskap och erfarenhet om att äta ketogen kost. Vår tanke med podden är givetvis ketogen kost men även plocka in familjelivet, vi har båda barn fast i olika åldrar. Hur får man vardagspusslet att funka med bra mat, träning och barns alla aktiviteter. Kanske mer en livsstilspodd med inriktning KETO eftersom vi båda äter ketogen kost.

Hoppas att du vill följa och lyssna på vår podd, Ketopodden, följ den gärna via Instagram. Jag kommer att meddela er när den ligger ut så att ni kan lyssna.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.