Inte många dagar kvar tills jag står i startfållan!

Nu är 7 dagar kvar tills starten går av 2018 års Tjejvasa och jag står i startfållan.

Resan hit detta året har varit lite upp och ner eftersom jag har haft väldiga bekymmer med min höft. Men peppar peppar ta i trä så känns den mycket bättre. Har gjort min hemläxa från sjukgymnasten och stretchat som min massör/kiropraktor sagt. Nu hugger det till lite då och då, inte alls som det gjorde tidigare. Jag kommer in och ur bilen utan problem 🙂

Problemet kommer om jag ramlar och ska ta mig upp, då jag måste stödja på det benet jag har ont i höften. Skulle jag göra det får jag lösa problemet genom att spänna av mig skidan och ställa mig upp på det sättet istället. Eller hur?

I lördags var jag i Åkulla skidspår för att köra några kilometer till innan lördag, Åkulla ligger vid Varberg fast man kör mot Ullared och in i djupa skogen. Deras spår är 3,2 km så jag körde runt lite hur som helst eftersom jag inte visste riktigt hur man skulle köra 🙂  Turist tänkte jag, hahah

Spåren var jättebra men om man ska jämföra med Falun så var Falun mycket bättre. Kan nog vara skillnad mot konstsnö och riktig snö! När spåren blev uppkörda och solen hade värmt upp spåren lite så blev det svårt för mig att köra, tror nog inte skintec tycker om konstsnö och plusgrader.

I år har jag fått ihop över 35 km totalt i längdspåren innan starten på lördag, vilket är jättebra. De andra åren har jag nog bara fått ihop 10 km. Så nu är det bara att beställa valla och få skidorna levererade till Oxberg utav Vasaloppet.

Jag är redo för att ställa mig i startfållan för 2018 års Tjejvasan!

Du kommer väl att heja på mig på lördag, när du sitter framför tv för att följa Tjejvasan?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.