Vaknade till ett vitt Göteborg!

Fredag och jag vaknade till ett vitt Göteborg!

Underbart, blir perfekt med lite snö eftersom min tanke är att åka ner till Varberg och köra i Åkulla imorgon lördag. De har nämligen 3,2 km spår på plats. Tanken var egentligen att följa med Anders upp till Falun för att hämta hem sonen igen men vi har lite aktiviteter på jobbet som jag måste vara med på. Så jag får åka till Åkulla istället 🙂

Jag har som sagt vad köpt nya längdskidor med skintec, sjukt imponerad är jag. Till nästa vecka måste jag dock bestämma mig vem som ska lägga på nytt glid som värms in osv. Smidigaste vore nog att lämna in de i Mora så får de valla de åt mig och då blir de nämligen transporterade till starten i Oxberg, starten av Tjejvasan. Var inte så pass dyrt heller såg jag.

Utöver skidåkning blir det att träffa bloggkollegorna i workshop igen, på söndag. Ska bli så kul att träffas igen, man får så mycket energi utav de. Så himla kul!

Lite status uppdatering om höften så blir den faktiskt bättre och bättre men tyvärr hugger det ibland när jag tar mig i och ur bilen. Men jag är duktig och stretchar varje dag och gör även de övningar jag fick från sjukgymnasten i onsdags. Så jag ser inga hinder med att köra Tjejvasan. Skulle jag få ont under turen så är det bara att slå av på farten. Jag behöver inte slå förra årets tid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.