Julafton 2022

Inte många dagar kvar till julafton

Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Själv har jag tagit semester ända fram till trettonhelgen, ska bli så himla skönt med lite semester. Ska fixa lite inför en föreläsning jag ska hålla och min reflektion fortsätter gällande klimakteriet. Det här med klimakteriet är sjukt intressant måste jag få erkänna 🙂

Nu är det inte många dag kvar till julafton och en efterlängtad semester. Jag har tagit semester ända fram till trettonhelgen. Ska bli så himla skönt att bara få vara. Jobba med bloggen och en föreläsning. I februari ska jag på kickoff med mitt team och temat för dagarna är hälsa. Så jag ska hålla en föreläsning om kost. Jag fick frågan ifall jag ska prata om keto men jag känner att det är så längt ifrån mina kollegor så då blir det bättre att snacka om ren och naturlig mat istället. Det blir lättare att ta in det, tänker jag 🙂

Vad händer hos dig i jul?

Annars blir det lugnt här hemma, precis som det ska vara vid jul. Även om det inte varit så tidigare år, då man körde runt mellan allt och alla. Väldigt stressande måste jag erkänna. Då var det fullt naturligt men nu så här i efterhand när jag blickar tillbaka fattar jag inte hur jag orkade. Galet stressande!

Klimakteriet

Vet ni vad, vad jag har upptäckte mer och mer! Jag är verkligen i klimakteriet. Helt sjukt intressant och lite spännande på samma gång. Jag har många frågor och funderingar med det som händer i kroppen. Jag läser just nu massor om just klimakteriet och reflekterar själv över det. Just nu håller jag på att samla in en massa information och mina känslor om det hela som jag givetvis kommer att dela med mig till dig. Jag hoppas att du kommer att vilja läsa om det.

Ha en underbar jul så hörs vi i mellandagarna!

Pernilla Lantz signatur

2 kommentarer

 • Anneli

  Så härligt med ledighet!

  Ser framemot dina reflektioner och iakttagelser kring klimakteriet🙏🏻
  Ska bli Spännande!
  Tror jag är på väg dit själv och kroppen bråkar lite med mig.

  Hur upptäckte du att du var på väg in i klimakteriet?

  • Pernilla Lantz

   Hej Anneli, har ett inlägg om just det som kommer upp nästa vecka men det var av en händelse när jag läste en tidning om just klimakteriet. Det är verkligen spännande att se vad som händer med kroppen. Jag och Matilda poddade även idag om just detta, avsnittet släpps på fredag – Ketopodden.
   God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.