God fortsättning

God fortsättning mina vänner!

God fortsättning mina vänner, hoppas din ledighet har varit lika bra som min. Härligt häng med familjen, både regn och strålande solsken. Underbart är det när solen äntligen tittar fram bakom molnen. Nu är jag redo för 2023, är du?

Jag har verkligen stora planer och idéer för 2023. Som du har kanske har märkt har jag och min vän Linda Siljhage lanserat ett MTB magazine online, där vi vill inspirera, introducera och öka intresset för denna underbara sport. I vårt magazine kommer vi att dela med oss från produkttester till tips på härliga MTB leder och mycket mer som utrustning, tillbehör och cykelvård. Du hittar oss via Instagram – MTBtjejer.se och även vårt magazine.

Vi har fått väldigt mycket postitive feedback, vilket är kul så nu under året kommer vi att jobba vidare med vårt magazine och fylla det med massa härliga artiklar och reseupplevelser.

Under julhelgen har vi tagit det lugnt och bara varit. Jag har tränat på gymmet och gjort ordning vårt gästrum till träningsrum. Perfekt att ha när man inte orkar åka iväg till gymmet, bara att gå in i gästrummet och köra ett pass med gummiband.

Nyårsafton firade vi med våra vänner. Vi åt och drack gott, spelade spel och skålade in det ny året i champagne medan vi tittade på alla fyrverkerier som grannarna sköt upp. Tror inte vi kom i säng förrän vid 03, så trevligt hade vi det.

Nu i mellandagarna passade jag även på att dra igång mitt företag, så nu är allt inskickat och klart till skatteverket. Handlingstiden skulle ta upp till 5-7 veckor men start är jag egen företagare. Kände att det är dags nu när jag får mer och mer samarbeten. Jag kommer ha mitt företag som en enskild firma. Ytterligare ett steg i min målsättning.

På måndag börjar allvaret igen men först blir det en tur upp till Falun för att träffa släkten och passa på att åka slalom.

Ha en fin dag!

Julafton 2022
Vår fina julgran 2022
God fortsättning
Julafton 2022
God fortsättning
Nyårsafton
God fortsättning
Förrätt – Råbiff
God fortsättning
Varmrätt – Torskrygg
God fortsättning
Efterrätt – Maräng med grädde, daim och dumleflan
God fortsättning
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.