Inför Tjejvasan 2017

Snart är det dags igen att köra Tjejvasan igen. Hoppas att förutsättningarna blir lika bra som sist. Då var det helt underbart väder, perfekta spår och perfekt vallat.

För dig som inte vet vad Tjejvasa är för något så är det en skidtävling under Vasaloppsveckan i Dalarna. Tjejvasan är 30 km lång och går mellan Oxberg och Mora. Är du mer nyfiken kan du läsa mer här.

Min arbetsgivare är en utav huvudsponsorerna på just Tjejvasan så alla vi anställda får förmånen att åka, vilket är jättebra! Så förra året var första gången jag körde. Hade stått på längdskidor 3 gånger tidigare innan jag gick ut i startfållan, med positiva tankar. Tankarna var att jag kommer att lära mig att åka längdskidor under dessa 30 km. Haha

Startgrupp

Sist startade jag i sista gruppen som lämnade Oxberg kl 12:45. Jag var bokstavligt tala sist från Oxberg men sen körde jag för fullt. Hade perfekt vallade skidor som en kollegas man hade hjälpt mig med. Kom i mål på en tid som jag är super nöjd med, 02:59:47.

I år hamnar jag i startgrupp 5, vilket innebär att jag kommer att starta kl 09:45. Så håller jag samma tempo och flyt bör jag komma i mål kring kl 13.

Är du i närheten utav Mora får du hemskt gärna komma och heja på mig!

Läs gärna mitt inlägg från förra året, du hittar det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.