Tänk vad fort veckan går, redan helg igen

Tänk vad tiden går fort, nästa vecka är det sportlov här i Göteborg, alla hjärtans dag (14 februari) och nästa helg är det LCHF-kryssning som jag ska vara med på.

Någon mer som läser min blogg som ska hänga med?

Det ska bli superroligt att åka på kryssning, lyssna på intressanta föreläsare och träffa allt folk. Men idag är det fredag och fredagsmys står på schemat antar jag. Själv sitter jag i en bil på väg till Falun för att lämna Vincent, men jag passar på att önska er alla en himla ”go” helg.

Tips på fredagsmys är givetvis Bacon & Tacopaj om du har tröttnat på vanlig taco.

Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.