Husbilsmässa

Husbilsmässa i Jönköping

Under förra veckan så var det husbilsmässa i Jönköping, dvs nordens största mässa för det mobila livet. Elmia samlar varje år mellan 30-35 000 besökare under fem dagar med nyheter, aktiviteter och reseinspiration.

Det var jag, Ki och Ullie som åkte tillsammans i lördags till Husbilsmässan i Jönköping. Ki fick äran att köra då jag hade glömt att ladda min elbil. Hahahha

Ingen av oss hade varit på Husbilsmässan tidigare så vi blev väldigt överraskade att den var så himla stor. Alla hallarna var fyllda till brädden med husbilar, taktält, förtält, husvagnar och mycket mer. Vi strosade runt och tittade på olika husbilar, den ena större än den andra. Fick inspiration på diverse olika tillbehör och smarta lösningar.

Årets nyhet var något som de kallade Destinationstorget, där man samlade utställare med fokus på resor och destinationer på ett och samma ställe. De hade även en scen med ett späckat schema med föreläsare. Jag lyssnade bland annat på Husbilsresor & Äventyr men missade HusbilsAnnika. Destinationstorget arrangeras i samarbete med det digitala resemagasinet FreedomTravel, som drivs av Peter och Helena som jag har följt i några år nu.

Vid Campingköket tittade vi på när Gabriel Jonsson lagade mat. Det var helt enkelt en skön dag då vi strosade runt på Husbilsmässan. Jag träffade några MTB tjejer, följare som kom fram och sa hej och sprang även på en gammal kompis som jag inte sett på 17 år. Såå himla roligt!

Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.