Vandring

Grymma kläder till hösten för alla äventyr

Betalt samarbete med RevolutionRace

Hösten närmar sig och varför inte möta den i naturen med grymma kläder för alla äventyr. Jag gillar verkligen RevolutionRace kläder, de är färgglada, snygga och prisvärda med grym kvalité.

Nu när hösten närmar sig är det helt underbart att gå ut i naturen och njuta av färgerna. Se träden skifta i alla röda, gröna och gula färger. Att sätta sig på en stubbe, lyssna på naturen, vinden och fåglarna, det är livskvalité.

RevolutionRace har kläderna för alla olika äventyr och väder. Just nu har de 30% på utvalda jackor.

Olika lager

Själv har jag deras vandringsbyxor, fleecetröja och jackan. Det värsta som finns när man är ute och vandrar, är att man fryser. Ett tips är att inte ha bomull närmast kroppen. Bomull är nämligen dålig att värma när det blivit fuktigt. De plagg du ska ha närmast kroppen, som underställ, har i uppgift att värma och transportera bort fukten från kroppen. Ovan på understället brukar jag har en fleecetröja som lyfter vidare fukten mot det sista lagret som ska skydda dig, dvs mot väta och vind. Är det vinter så har jag en dunjacka som lager 2 innan jag har min skaljacka.

Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Så sa alltid min mamma till mig när jag var lite och det stämmer faktiskt. Har du de rätta kläderna på dig kan du vara ute oavsett väder.

Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.