Bortbytaren

Bortbytaren ett boktips till hösten

I samarbete med Bokus

Alltså jag älskar kriminalromaner, det är verkligen en stor favorit hos mig. Och nu förra veckan läste jag en sjukt bra bok skriven av Anders de la Motte. Wow, säger jag bara, såå himla spännande. Jag kunde knappt släppa boken och det värsta var att jag var själv hemma. Inte bra att sitta och läsa i sin ensamhet utan ljud eller ljus själv i ett stort hus.

Redan från första sidan sugs man med i boken och kan inte släppa den, så bra och spännande är den. Den handlar om en Leonore Asker som är kriminalinspektör, som bor och jobbar för Malmö Polisen under Grova Brott.

Mitt i ett kidnappningsfall väljer ledningen att ”befordra” henne till chef över den så kallade Avdelningen för förlorade själar, en enhet för udda utredningsärenden i polishusets källare. Och det är här allt spännande börjar och du kan inte sluta läsa.

Någon har placerat ut små figurer vid ett modell järnvägslandskap och en av dom visar sig vara den kidnappade Smilla. Tyvärr kan jag inte skriva så mycket mer utan jag tycker att du ska läsa den.

Den finns som pocket hos Bokus, du hittar bortbytaren här eller om du vill ha den inbunden så hittar du bortbytaren här.

Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.