Hur är det med din fredagsfeeling?

Yey, fredagsfeeling!!

Ikväll blir det tacos (barnen) och kycklingfajitas (vi vuxna), min vännina Linda kommer nämligen över med hennes två barn. Det kommer helt enkelt bli en skön kväll med mycket skratt och rött vin 🙂

Helgens agenda är långpass igen för mig, fast inte så pass långt som förra helgen. Min tanke är att köra ett lugnt pass, hålla mig under 155 i puls och springa i 1,5 h ungefär. Nästa vecka blir det 2 pass innan jag springer maran. 14 oktober smäller det! Ska bli sjukt spännande, är faktiskt lite taggade. Trodde jag inte 😉

Undra om jag kommer springa så här mycket som jag gjort nu innan maran även efteråt? Om inte annat är jag inte rädd för att springa långt längre. Hahah

Hoppas att även du får en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.