Hoppas din helg varit bra!

Hoppas din helg varit lika bra som min! Vi har inte gjort så mycket men ändå massor 🙂

Fredagen startade lugnt, jag och Anders var ute på en powerwalk på eftermiddagen efter en dag med massa telefonmöten. Rätt skönt att bara så rensa skallen, titta på de hus vi passerade. Skönt!

Lördagen drog man och son till Borås för lite MTB träning för sonen. Då passade jag på att uppdatera lite med bloggen och bara tog det lugnt på morgonen med en kopp kaffe. Målade även lite fönsterfoder som Anders satt upp i söndags kring våra fönster. Vi har nämligen lite pill kvar att fixa med vårt panelbyte. Tar aldrig slut 😉

Eftersom det var så himla härligt väder ute, fick jag feeling och klippte gräset. Vår självgående gräsklippare har inte klippt vårt gräs på över en månad och så det var långt. Så jag lånade grannens gräsklippare och gick runt som en galning. Riktigt tungt att klippa det höga gräset, men bra vardagsträning.

På lördag kväll hade jag och Anders date night även om sonen var hemma. Vi öppnade en flaska bubbel, åt lite kallskuret och en bit ost. Myste och snackade framtids planer, äventyr och vardagsutmaningar. Rätt skönt att ta en date night hemma, väldigt Corona säkert om inte annat.

Igår var det sol här i Göteborg så vi alla passade på att vara ute i trädgården för att greja det sista innan vintern och regnet tar över. Jag krattade upp all barr som vår tall hade släppt. Fyllde på med fågelmat och plockade undan det sista samt satt upp ett tak över vår förrådsdörr. Även fönsterfodren kom upp, några hade vi kapat i fel längd. Gör om gör rätt! helt enkelt 🙂

Idag är det måndag och en ny arbetsvecka startar. Inspelning av nytt avsnitt av Ketopodden, vi fortsätter på samma tema som sist. Ta ansvar över sin hälsa, men denna gång kommer vi prata mer om träning. Kommer bli intressant, vi vet aldrig vart ämnet tar oss. Avslutade helgen med att träffa min kusin med familj i Kullavik.

Farsdag middag, lax i ugnen med blomkålsris och mjölkfri romsås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.