Hockey mammorna spelade i lördagskväll

I lördagskväll spelade vi hockey mammorna hockey, kl 19:30 började vi. Första gången för mig, hade lånat klubba och handskar av Ola. Skridskor hade jag lånat av Anders.

Med vingliga ben gick jag ut på isen, tänkte hur ska detta sluta…. men det är som att cykla, det sitter i ryggraden. Gick hur bra som helst och så kul. Vi körde riktig träning, åkte i 8, tränade att hoppa, saxa och skjuta skott mellan varandra och mot mål. Kl 21:00 var träningen över, ont i fötterna och mör i benen gick vi av isen. Detta måste jag göra om! Vi var 12 tappra mammor som var med.

Nästa träning är nästa vecka på söndag kl 20:30….. ja ja men vad gör man inte, rolig träning!
Jag behöver nog köpa egna skridskor för jag var vinglig i ankeln, Anders har större fötter än jag. Hmm eller så tejpar jag ankeln nästa gång. Ha ha ha har ni inte testat detta måste ni gör det, så roligt och framför allt vilken bra träningsform.

Trevlig söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.