Helt underbar MTB tur

I söndags körde jag och Vincent (sonen) en helt underbar MTB tur tillsammans med några vänner. Vi kallar oss, Lindome Mountainbikers och är ett gäng vuxna som älskar att cykla MTB men kanske vill ha lite sällskap på turen.

Då när vi startade facebook gruppen så var vi inte så många men nu är vi ett härligt gäng, både killar och tjejer i alla olika åldrar. Vi lägg ett inlägg om att man ska cykla, vart och när så får den som vill hänga med.

Det är super trevligt och roligt, för vissa har jag aldrig träffat tidigare. En kille visade sig, att vi bor grannar och vi hade aldrig setts tidigare. Hahah så himla roligt!

Det var toppen väder men eftersom det har regnat så himla mycket här i Göteborg så kan jag meddela att det var super blött i skogen. Jag trillade 3 gånger under vår tur och givetvis var vi super skitiga när vi kom hem. Vi cyklade White Trail som går från Kållereds Ishall till Kikås i Mölndal och tillbaka.

Både jag och Vincent har en dirtsuit som vi har köpt från Funäsdalens Cykel Fritid. Det är en hel dräkt som både är vind- och vattentät. Klart värt varenda öre, man håller sig torr och kan på ett enkelt sätt bara hoppa ur den och spola av den.

Än har min nya MTB inte kommit, som jag har beställt så jag fick dagen till ära låna en MTB av Anders. Lite ovant men det gick också. Helt underbar att få komma ut i skogen, luffa runt på stigarna med sin MTB. Grymt bra träning och vi cyklade 26 km på ca 3 h. Tror att jag gjorde slut på ca 1900 kcal så det var bara att äta mat sedan på kvällen.

Här kommer lite bilder från dagen,
Jag i min dirtsuit
Så här ser ryggen ut, givetvis har jag en ryggplatta under
Jag och Vincent kämpar på!
Rätt lerigt va?!?!
Japp MTB står själv i leran, stackars Ellinor!
En go och härlig stig i Kållered
Bara att trampa på!
Det var en lerig Vincent som kom hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.