Kickoff i Nyköping!

Nu är jag hemma igen efter två dagar på Kickoff i Nyköping!

I onsdag drog jag tillsammans med min kollegor till Nyköping för kickoff med jobbet. Sunlight Spa och Konferens i Nyköping. Eftersom det tar ca 4 h att köra till Nyköping från Lindome så blev det en tidig morgon. Blev hämtad redan kl 06:30 av kollegan Anna.

Ingen frukost för min del utan jag körde lite 16:8. När jag är iväg på event med jobbet på det här sättet där menyn redan är bestämt och jag inte kan välja vad jag vill så beställer jag alltid glutenfritt. Risken då att få något olämpligt minskar även om min mage rasade denna gång. Vet inte ifall det var gluten eller vad jag reagerade på.

Om inte annat rasade min mage ca 45 min efter att jag åt lunchen. Jag gissar att det var gluten i såsen men vet inte… är kroppen trött som den var i onsdags blev kanske reaktionen större. Vad vet jag! Om inte annat så fick jag gå och lägga mig i soffan på eftermiddagen eftersom jag såg ut som om jag var gravid i 6:e månaden. Sprang på toa ca 5 gånger och blev säkert x-antal kilon lättare…..

Som tur var, så lugnade magen ner sig till kvällen så middagen och festen på kvällen blev lyckad även för mig. Maten var helt okej, men inte mer än så.

Redan innan jag kom till kickoffen hade jag bestämt mig för att dricka de vinet som man bjöd på till maten. Så även om jag har bestämt mig för att inte dricka vin på 3 månader gjorde jag ett undantag. Tänkte att det skulle vara intressant att se hur snabbt jag kan trycka ner mitt blodsocker därefter.

På torsdagen innan vi åkte hem hade vi en extern föreläsare som föreläste om stress. Väldigt intressant och vi fick lite tips på hur vi ska försöka att hantera stressen. Det jag tar till mig är att fortsätta träna, reflektera över mitt liv och att planera in egentid. Nu är jag fylld med inspiration och laddad över en härlig vår tillsammans med kollegorna!

Här kommer lite bilder,
Kvällens outfit!
Glutenfritt knäcke med lite leverpastejröra
Förrätt, pilgrimsmusslor mm
Varmrätt, kyckling och något mer 😉
Sorbet och något jag inte kommer ihåg.
Se pappret, så här ser det ut i våra hjärnor när våra tankar snurrar runt och vi är stressade
Njut av livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.