Backintervall och en enkel omelett

I samarbete med Solvikingarna och Göteborgs Marathon
Igår kväll var det sista gången som vi sprang tillsammans innan vi står på startlinjen inför Göteborgs Marathon, jag, Viktoria och Per. 

Tyvärr har Marcus fått slänga in handduken efter att han fått inflammation i sina vader. Synd men hälsan går i första hand. Men vi andra tre är taggade, lite nervösa ifall vi kommer att klara det eller inte. Våra mål står fortfarande kvar, dvs att komma i mål, få en trevlig upplevelse.

Backintervall

Solvikingarna håller i GöteborgsVarvets löparkvällar så igår stod det backintervaller på schemat, yey tänkte jag som körde lite intervall i onsdags. Jag kände mig stark, men inte samma tryck i benen. Totalt 5 intervaller, de fyra första hade jag inga problem med, de var inte lika långa som intervall fem. Herregud vad jag fick pressa mig för att komma upp. Puh…

Information om tävlingen, uppladdning

Efter passet fick vi vårt sista löpschema, de sista tre veckorna som är kvar. Fick lite information hur vi ska lägga upp tävlingen och kosten, uppladdningen. Med tanke på att jag kommer hålla på bort mot 5 timmar måste jag tänka om lite när det gäller kolhydrater. Mer rotfrukter sista veckan 🙂 för jag kommer inte att äta pasta eller ris!

Vilken lyx att komma hem

Måste bara säga att jag har världens bästa man, när jag kom hem igår hade han gjort en omelett till mig. Fylld med skinka, spenat och riven ost. Mums, satt som en smäck efter passet.

Omelett

Måltid Lunch
Portioner 1

Ingredienser
  

  • 3 st ägg
  • 2 msk grädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 näve spenat
  • 3 skivor skinka
  • salt, peppar

Instruktioner
 

  • Blanda samman ägg och grädde
  • Riv osten och häll ner den i omeletten och rör runt
  • Strimla skinkan och blanda ner den i omeletten
  • Avsluta med att slänga ner en näve spenat innan du steker den sakta i stekpannan med smör eller kokosfett.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.