Helgen som varit, första advent

Då har nedräkningen börjat för oss, snart är det jul!
Vincent undrade varför det inte var snö ute, det var ju första advent då ska snön komma…. ja du, vad svarar man på det? Vi hoppas på en vit jul i dalarna när vi väl åker dit.

 

Men nu i helgen åkte alla tomtar, änglar och allt julpyssel fram. Vincent julstjärna hade gått sönder så vi fick åka iväg till Rusta för att köpa en ny. Blev en blå retro stjärna. Jag älskar julen då man får ta fram alla ljus o lyktor, så himla mysigt. I går satt jag i vår kökssoffa och drack glögg, lyssnade på julmusik. Så avkopplande.

Annars har vi haft det fullt upp denna helg som varit, tjejmiddag i fredags – blev sent kan jag säga. Sen på lördag morgon var det hockey träning för Vincent med julpyssel efter träningen. Tidspressat schema, sedan hem tog en promenad i det fina vädret. Vid 16 var vi bort bjudna på middag hemma hos familjen Kihlström. Super god mat o trevligt sällskap. Sedan i går så fixade vi fram allt, Vincent o Erik pysslade med flörtkulor o piprensare…. flörtkulor överallt…

På eftermiddagen sprang jag och Anders i Bunketorp, 8,5 km – fy vad kuperat det var där. Trodde jag skulle dö, jobbigt till tusen men om man tragglar den banan så fixar man allt sedan. Sprang på 1:04 helt ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.