En helt vanlig torsdag

Hej,

idag sitter jag själv hemma i soffan. Vincent sover så sött sen några timmar sen, Anders är i Tranås o jobbar, kommer nog hem när jag har lagt mig. Helt tyst och skönt är det nu, endast mitt knapprande från tangenterna som hörs. Så skönt att ha tv avstängd!

Vincent och jag var iväg och handlade lite efter skolan idag, jag lycklig!
En tröja till mig och en super snygg jumper till Vincent i julklapp. Han valde tröjan helt själv…. röd blev den.
Själv köpte jag en tröja med en stjärna på ryggen, har fått lite dille på just detta nu… har väl 3 tröjor med något roligt på ryggen – hjärtan, stjärnor osv.

Visst är den fin?
Som vanligt är den köpt på Jencic i Lindome. De har så snygga kläder där så man blir nästa shopaholic.

Imorgon ska jag iväg på tjejmiddag hos Johanna, ska bli så kul att träffa tjejerna igen, vi är 4 st som för några år sedan jobbade i samma grupp. Nu är vi alla på olika avdelningar o träffas lite lika ofta som förr. Så det är perfekt att träffas lite då och då för att prata ikapp oss, skvallra lite eller bara sitta och skratta. Underbara människor, ska blir så kul. Jag har handlat lite bubbel, perfekt att börja kvällen med och sedan till maten har jag köpt med mig rödvin. Det är nog bara jag som dricker rött tror jag…
Sist Anders köpte vin så köpte han ett helt nytt vin, kan säga att det blev mitt nya favvo vin. Heter, Cono Sur Cabernet Sauvignon Carmenere nr 6586 på Systembolaget.
Jag som har svårt för namnet men känner igen vinet pga att det är en cykel på etiketten.

Cono Sur Cabernet Sauvignon Carmenere

Ha nu en underbar kväll och helg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.