Grattis, du är en utav Sveriges mest populära bloggare 2021!

Igår fick jag ett mail som gratulerade mig till min placering på De 50 mest bästa bloggarna i Sverige 2021. Snacka om att jag blev förvånad men otroligt glad och tacksam, så himla roligt!

Jag hade som sagt vad ingen aning om detta, men blev otroligt glad när jag fick denna utmärkelse. Så nu har jag ett ”märke” på bloggen som säger att jag är en utav Sveriges mest populära/bästa bloggare 2021. Det är Produkt Exporterna som gör denna bedömning tillsammans med Adtracion, TradeDouble mm. Du hittar listan här över alla som är med.

Ska bli kul att se vad detta genererar ut i, mer events eller mer bra samarbeten. Om inte annat håller jag tummarna för det, hade varit roligt både för mig och er.

Så tack till alla er som är inne på min blogg för att läsa eller ta del utav alla min recept!

Ha en fin dag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.