Gott Nytt År

Imorgon är det årets sista dag, många nyårslöften kommer att kläckas men först ska alla äta och dricka gott.

Nyårsmeny, 4 rätters ska planeras, inhandlas och tillagas. Vin ska inhandlas, tur att det finns bubbel kvar sedan jag fyllde 40 år i somras.

I år kommer vi precis som sist fira med min vännina Linda och hennes familj. Det bästa är att vi bor grannar så det är så himla enkelt för alla parter, barnen leker tillsammans, vi vuxna hinner prata – win win!

Vill du se vad vi åt förra nyåret hittar du inlägget här.

I år kommer att behålla oxfilén men med vaxbönor och kantarellsås istället, förrätten blir pilgrimsmusslor med tillbehör och en efterrätt kladdkaka a´la LCHF. Men det kommer ett mer utförligt inlägg om maten och recepten till nästa vecka.

Vad kommer ni att äta till nyår?

Tror att många kommer att äta oxfilé för när jag var hos bonden, Gödebergs Gårdsbutik, så kan jag säga att oxfilén var slut och även bacon. Hahaha tur att jag bara behövde ägg, köttet ligger redan i frysen sen en tid tillbaka. Gäller att vara ute i god tid så att säga 🙂

Men vill passa på att önska er alla ett gott slut och gott nytt år! 2017 kommer att bli ett underbart år med massa god mat, träning och andra roliga events.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.