Sjö i Sandsjöbacka

God Fortsättning och Gott Nytt år!

Passar på att önska er alla en God Fortsättning och Gott Nytt år! Uppesittarkväll och tomten visste precis vad jag önskade mig. Hoppas din jul varit lika härlig som våran.

Vår jul har varit väldigt lugn och skön på hemmaplan. Vincent hade planerat att vi skulle spela Bingolotta på uppesittarkvällen, det var tradition eftersom vi gjort de gånger vi varit i Funäsdalen dvs de två senaste jularna. Tyvärr vann vi inget men det var ändå mysigt att sitta tillsammans, äta något gott och bara hänga tillsammans.

På julafton fick Vincent öppna ett paket som vanligt på morgonen efter att han har vaknat. Ett pussel som vi tillsammans ska pussla ihop under julhelgerna. Rätt kul, 1000 bitar och ett motiv på 3:ans spårvagn här i Göteborg.

Eftersom det var klarblå himmel och strålande solsken i Göteborg blev det en promenad i Sandsjöbacka för oss innan lunchen. Så skönt med en promenad innan man ska sätta i sig all mat som man ändå ”ska” äta…. hahah även om vi enbart är tre i familjen så var kylskåpet fyllt till bredden.

På kvällen blev det paketöppning och härligt häng i soffan med ett glas rött. Jag hade varit snäll i år, jag fick nämligen nya pedaler till min Orbea Occam av tomten. Tomten visst precis vad jag önskade mig 😉 Tack tomten!

Vincent fick en gamingdator till hans stora förtjusning och äntligen kunde han spela med sina kompisar. Vi har dragit ut på det och nu kunde vi inte dra ut på det längre. Ett krav var att han skulle höja sina betyg och denna termin har han verkligen kämpat på bra och höjt sina betyg. Så nu hoppas jag att det håller i sig och att han höjer sig ytterligare till slutbetygen i 9:an. Han vet vad han behöver göra för att komma in på det programmet han vill gå på gymnasiet.

Nu i mellandagarna jobbar både jag och Anders hemifrån och efter nyår åker vi upp till Falun för att träffa släkt och vänner. Det kommer bli lite slalom, längdskidor och härligt häng med Matilda och hennes familj.

Till nyår blir vi ett gäng vänner som ska äta trerätters middag hemma hos oss. Fick höra från sonen att han ska hänga med kompisar….. Hmm Jaha 15 år och hänga med kompisar… Är det nu det börjar? Ska vi börja oroa oss nu eller? Vincent som alltid hänt med oss. Ja, ett nytt kapitel om inte annat för oss som föräldrar 😉

Ha en fin kväll!

Hela familjen Lantz
Pedaler till MTB
Mina nya pedaler DMR Vault, givetvis med guldfärg som min MTB
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.