Torsk med Bacon Carnivore

Carnivore igen den 10 januari!

Då är det strax dags igen att köra Carnivore. Jag tänkte dra igång redan den 10 januari, hänger du med?

Nu är det dags igen att köra igång med Carnivore igen. Jag tänker på alla mina röda prickar jag har fått på min bål och jag är småkass i magen igen nu efter jul. Vet inte ifall det är för mycket avsteg eller om det är något annat jag reagerar på. Min plan är om inte annat att köra igång den 10 januari med en ny omgång av Carnivore fast denna gång enbart 14 dagar istället för 30 dagar som sist.

Min plan är att lugna min tar tarm igen, försöka att få den att lugna ner sig igen. Därefter äta en väldigt tajt kosthållning för att försöka se vad det är som irriterar den. Den 9:e kör vi ner från Falun till Göteborg igen och då tänkte jag smyga igång med en 24 h vattenfasta och därefter gå över på en 24h benbuljong fasta för att boosta min tarm.

Sedan under dessa 14 dagar kommer jag att äta ungefär lika som jag gjorde tidigare då min PT Emelie gjorde ett kostschema åt mig. Läs gärna mitt inlägg från förra gången jag åt Carnivore och de resultat jag fick då. Är du intresserad utav ett kostschema tycker jag verkligen att du ska kontakta Emelie, hon peppar och coachar dig genom det hela.

Denna gång är tanken att även Anders ska hänga med på 14 dagar Carnivore. Ska bli spännande att se ifall han fixar det 😉 Jag hoppas det, vore kul att göra det här tillsammans och se våra resultat och vad som händer med hans kropp och ev allergier som han har.

Hänger du med på Carnivore 14 dagar?

Anders kommer att äta ägg, jag kan tyvärr inte göra det eftersom jag är allergisk men kommer att köra fettkaffe istället. Dagens middag kommer bli morgondagens lunch, för att göra det enkelt för mig. Jag kommer inte att justera träningen något, utan träna som jag alltid har gjort. Det kommer att bli tre pass på gymmet och två pass hemma i garaget på min monark.

Jag är taggad som bara den och mitt varför är väldigt tydligt, så nu kör vi!
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.