God Fortsättning alla!

Hej,

Imorgon är det vardag igen, julen är över för den här gången. Men det har varit toppen, massa god lågkolhydratkost blandad med vanlig julmat. Umgås med släkt, vänner och gått långa härliga promenader.

Eftersom jag inte äter potatis så gjorde jag en Grönkålsgratäng till mig och Anders på julafton. Fick ett tips när jag var ute på Matkärlek. Bloggkollega Marie hade precis delat ett inlägg med några bra tips på fräscha gröna julrätter. Som tur var hade jag grönkål med mig till Anders mamma, Gunnel. Kan säga att det var fler än bara vi två som åt utav den!

Länk – Grönkålsgratäng

Familjeporträtt
Falun, sjön Runn
Lycklig kille med änder i hasorna!

Inatt kom det snö i Göteborg, synd tyckte Vincent som genast ville åka hem. Synd att det kommer att regna bort sen…. tror jag.

Här i Falun är minusgrader ute och fint väder, så vi tog en promenad ner till Kålgårn för att mata änderna. Gunnel hade köpt en hel limpa vörtbröd och vi äter ju inget bröd så änderna fick det istället. Änderna blev super glada och följde Vincent vart han än gick. Underbart!!!

Imorgon blir det bio – ”En man som heter Ove” och restaurangbesök för mig och Anders med sällskap med min kusin Daniel och hans fru Anna-Karin. Man får ju passa på när man har barnvakt eller hur?!

God fortsättning alla!
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.