Snart är det julafton

Hej,
Nu är det inte många dagar kvar till självaste Julafton. Som Vincent har längtat….
Varmrökt lax och gravlax inhandlades idag på Skarviks Rökeri här i Göteborg. Det är den absoluta godaste varmrökta laxen jag har ätit. Så bor du i krokarna måste du åka dit och handla men var ute i god tid för det brukar vara väldiga köer så här innan jul.

Tyvärr ser det ut som om det blir väldigt dåligt med snö nu under julhelgerna så frågan är om det blir någon längdåkning. Kollade på webbkameran på Lugnet i Falun och det ser mer ut som en sjö kring spåren. Få nog ta med badkläderna istället för skidkläderna.

Idag regnar det om vartannat i Göteborg och det är +10 grader ute. Snacka att man känner julstämning…. inte.

Du som äter LCHF, Paleo eller lågkolhydratkost, hur kommer du att göra nu inför jul?
Äta precis som vanligt eller kommer du att unna dig?
Själv kommer jag att äta som vanligt, mår alldeles för dåligt om jag får gluten i mig. Finns ingen anledning tycker jag. Men jag kommer att äta en eller två potatisar till min mammas sill som hon själv lägger in. Mums!
Passar på att önskar er alla en God Jul och Gott Nytt År!
Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.