Året som varit

Vilket år 2015 jag har haft, lärt känna massa nya människor genom att våga åka själv till Säffle på LCHF-Event. Skaffat mig en PT och investerat i mig själv, byggt muskler och stärkt min kropp. Viktmässigt har jag nästan stått still, enbart -1 kg. Min kropp har blivit fastare, att lyfta tung så har jag format min kropp vilket gjorde att jag i början ökade i vikt. Sprungit Göteborgsvarvet för första gången men inte den sista, anmält mig till Tjejvasan 2016. Blivit en av bloggarna på Matkärlek. Massa roliga upplevelser och utmaningar, vilket år!

Vad händer 2016?
Först ut inom träning är Tjejvasan i februari men först ut av events är  LCHF-Kryssning med några av mina nya vänner som jag lärde känna i Säffle. Ser framemot att träffa nya spännande människor med samma intresse och lyssna på intressanta föreläsare. Fortsätta blogga om allt jag gör, träning, kost och hälsa på min egna blogg och för Matkärlek. Förbättra min tid på Göteborgsvarvet. Det kommer även att bli en tripp till Säffle och LCHF-Event för att lyssna på intressanta föreläsare och träffa nya/gamla vänner. Kommer säkert att anmäla mig till något lokalt lopp som Midnattsloppet eller varför inte Tough Viking….. haha.
 
Kostmässigt kommer jag nosa mer mot Paleo eftersom jag tycker att mjölkprodukterna stoppar viktnedgången. Jag har fortfarande några trivselkilon kvar som jag vill bli av med. Inom Paleo är det ok att äta frukt och bär men jag vet att frukt som äpple, päron och banan triggar mitt sötsug men lite mango funkar. Man får helt enkelt testa sig fram vad som händer med just min kropp.
 
Jag vill tacka alla er läsare, hoppas ni fortsätter att följa min blogg även 2016.
Gott nytt år och en stor kram!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.