Get Fit campen utomhus, Lindome Gym & Hälsa

För snart 1 månad sedan började jag att träna ”Get Fit Campen”, 1 h träning 3 gånger i veckan i 4 veckor utomhus. Du använder din egna kropp som vikt. Vi har gjort grodhopp, benböj, utfall, armhävningar, sitt up, stått i plankan osv. Lindome Gym och Hälsa är det som arrangerar detta, så roligt.

Då hade jag dessa resultat:

Vågen visat 70,3 kg (vågen hemma visat 68,4 kg i morse fast på tom mage)Fett på kroppen 30,3%
Muskel massa 47.2 kg
Mitt skelett vägde 2,5 kg
Min kroppsliga ålder 36 år
Jag hade 5 av 9 på någonting som jag glömt, vilket var bra. Tydde på att jag tränade…
1437 kalorier behöver jag för att gå ur sängen på morgonen


Nu hade jag dessa resultat:
Vikt 71 kg (fast vågen hemma visade i morse på tom mage 69,8 kg)
Fett på kroppen 29,3 %
Muskel massa 47,8 kg
Mitt skelett väger 2,5 kg
Min kroppsliga ålder 34 år
Jag hade 5 av 9 fortfarande.
1502 kalorier behöver jag för att gå ur sängen på morgonen.

Ja, inte stor skillnad men jag känner mig starkare och mer fast i kroppen. Nu gäller det bara att fortsätta träningen så man bibehåller allt. Jag kan rekommendera att köra en sådan camp, man ser resultat snabbt.

För er som inte vet så håller jag på att genomför Göteborgs Klassikern, jag har cyklat Hisingen Runt – 5 mil, Simmat 1 km i Delsjön och nu har jag enbart Finalloppet kvar att springa, 1 mil. Nu när jag har kick startat min kropp gäller det att fortsätta medan ångan är uppe eller hur?! Därför ska jag prova på att spela hockey på söndagar…. ja ja jag är inte friskt men varför inte. Bra träning för hela kroppen. Så nu på söndag är första träningen för mig….. återkommer med rapport hur det gick.

Idag kom Bring med mitt paket från Bokus, Långkok skriven av Birgitta Höglund, massa goa recept. Här ska det göras långkok – såå gott!
Fick även LCHF&Träning skriven av Jonas Bergqvist som jag lyssnade på förra helgen. Så nu ska jag krypa ner i sängen för att börja läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.