Fullt ös medvetslös!

Ja, lite så känns det nu här hemma, fullt ös medvetslös! Från att ha varit väldigt lugnt på jobbet blev det 110% på en gång.

Som du kanske har märkt har jag varit dålig med uppdateringar här på bloggen. Det har inte funnits tid till det har jag känt. Man kan säga att jag prioriterade bort er lite. Förlåt men för att inte slå knut på mig själv har jag gjort mitt val. Prioriterade bort bloggen men fortsatte uppdatera med bilder via Instagram istället.

Du följer väl mig via Instagram? om inte annat får du gör det. Där delar jag med mig utav bilder från min vardag, träning och kost. PELANTZ, heter jag där, så sök nu reda på mig 🙂

Förra veckan och denna vecka är verkligen högtryck för mig. Dagarna är fyllda med telefonmöten, förberedelser och denna vecka en resa till Stockholm. Jätteroligt att jag börjar få komma ut till mina kunder. Som tur är börjar det lugna ner sig nästa vecka, så att man hinner andas igen och inte bara springer på.

Nu när jag har det så pass stressigt, blir det ännu viktigare med att hålla i med träningen. Få pumpa ur musklerna, bli av med all kortisol påslag osv. Så träningen har jag verkligen hållit fast under den här perioden. Många tycker nog att det är konstigt, men för mig väldigt viktigt.

Hur gör du när du är stressad? tränar du på som vanligt med det som du gör eller tar du det lugnt när du kommer hem?

Om inte annat är det väldigt skönt att få träna, göra av sig med alla överskotts energi, kunna somna lugnt och inte vara uppe i varv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.