Freefoot och Pulled Chicken

Nu i helgen är jag och Vincent helt ensamma, Anders har åkt upp till Sälen för att köra Stafettvasan med sitt jobb.

Håller tummar & tår att de vinner…. haha. Kommer säkert att gå bra. Tycker det är lite kul att de kör. Hoppas att de får lika fint väder som vi hade.

På lördag tänkte jag att vi skulle in till en butik, Freefoot. De kommer att ha ett event, en RE-opening av sin butik. Jenny och Magnus som driver bloggen Under vårt tak kommer att vara där och prata om kost/paleo och en massa andra personer som förespråkar fria fötter, rörelser.
Jag har tidigare köpt skor hos Freefoot, eftersom jag går enbart i barfota skor som Vivobarefoot eller Joe-Nimble. När jag är på gymmet så använder jag Fivefingers och löptränar i Merrell barfotasko.
20160303_2031140
Även inatt hade jag laddat min Crock-Pot, denna gång blev det kyckling – Pulled Chicken, använde ett tidigare recept fast istället för att koka ihop såsen så slängde jag ner allt i Crock-Pot. Byte ut rotsellerin mot fänkål eftersom jag inte hade rotselleri hemma. Funkade kanon!

Pulled Chicken

Ingredienser

  • 750 g kycklingfilé
  • 1 dl vatten
  • 1 dl chilisås
  • 0,5 dl äppelcidervinäger
  • 1 gul lök
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1,5 msk worcestershiresås
  • 1 st fänkål
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • 1 msk oxfond
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk chilipulver
  • salt , peppar

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, vitlöken och fänkålen grovt.
  2. Blanda samman alla kryddor och rör runt.
  3. Grov dela kycklingen och blanda ner i röran.
  4. Ställ in din Crock-Pot på låg temp 6-8 timmar.
Crock-Pot är laddad
Klart efter 8 timmar
 

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.