Fredags feeling!

”Vågar vi släppa taget” Molly Sandén låt pulserar i våra högtalare i köket. Jag dansar runt och mumsar på en ostbricka med ett glas vatten. Jag har värsta fredags feelingen, hänger du med och dansar lite…… 🙂

Idag blev det halvdag på jobbet, så otroligt lugnt och knappt några mail som trillade in. Så jag och Vincent passade på att hänga tillsammans i Kungsbacka. Shopping utav farsdags present inför nästa helg, en större behållare att ha min kombucha i som jag köpte på Clas Ohlson. Så nu kan jag göra ännu större sats.

Ikväll kommer några vänner över och ska käka Pulled Beef tillsammans med oss. Planen var egentligen att vi skulle äta det imorgon men eftersom Häggen med familj och Cedergren med familj kommer så fick vi tänka om. Barnen får kyckling taco om de inte vill smaka Pulled Beef. Gissar att min son inte vågar det.

Annars blir det en lugn helg för min del. På söndag ska jag och min vän Linda till Marstrands Havshotell på SPA-dag och Afternoon Tea. Det var för ett tag sedan som jag tävlade genom deras Instagram och vann 🙂 Så på söndag plockar jag ut min vinst. Ska bli så himla skönt att bara få hänga tillsammans med Linda, snacka ikapp oss. Vi får väl se hur mycket eller lite jag kan äta på Afternoon Tea, men det är bara mysigt att få komma iväg.

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.