Fredag och snart semester

Håller ni inte med att veckorna bara flyger fram?

Tänk idag är det fredag igen och mitt jobb har afterwork på Liseberg med femkamp. Håller tummarna att regnet som kom inatt håller sig borta.

Distanspass

Igår sprang jag med Solvikingarna för första gången, distanspass. Det var jätteroligt men jobbigt, det var 22 grader igår och jag vet inte ifall kroppen inte har vant sig vid värmen än eller inte. Det var tunga steg som jag sprang runt i Skatås. Men jag fick ihop 9 km på 60 minuter vilket ändå var skönt efteråt. Det som var lite roligt, var att jag träffade Joakim som jag träffade via Paleohelgen i Sätila. Även han sprang med Solvikingarna.

Semester

Idag går jag även på semester i 14 dagar vilket känns otroligt skönt. Vi drar till Samos och sedan åker jag iväg på LCHF-event i Säffle. Så nu drar jag ner på tempot vad gäller nya inlägg här på bloggen, men kommer att försöka att lyfta fram gamla recept som är värld att lyftas fram igen via min facebooksida, du följer väl den?

Min facebook sida hittar du här.

Min Instagram sida hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.