Back on Track eller vad säger man?

Vi är tillbaka i Göteborg igen och det är dags för Back on Track igen eller vad säger man? Alldeles för mycket alkohol och alldeles för mycket mat.

Det var så himla skönt att vara tillbaka på gymmet i. Så himla skönt att få svettas på ett annat sätt, om man jämför med all MTB cykling jag gjort under mina två första semesterveckor.

För mycket av det goda!

Jag känner att det har blivit alldeles för mycket av det goda. För mycket alkohol, för mycket mat och annat skit som slunkit ner. Nu är det verkligen dags för back on track om jag inte ska gå förlorad känner jag.

Har under en längre period varit alldeles för slapp. Inte noterat något, inte mätt något. Bara ätit och njutit av livet. Har fått ondare i mina händer, leder typ. Ryggen värker dagligen nu…. Inte bra!

Så nu blir det Back on Track!
  • Börja med mina fastor igen
  • Minska med alkoholen, ett glas till helgen är ok
  • Mjölkfritt förutom grädde i kaffet
  • Träna 5 dagar i veckan
  • Sova minst 8 h per natt
  • Ta mina kosttillskott, kollagen och L-Glutamin
  • Inte småäta, dvs ta en ostskiva eller skinkskiva lite då och då

I söndags började jag lite smått med min första korta fasta, då på 16 timmar. Nu idag har jag en 18 timmars fasta på gång för att sedan gå över till 24 timmars fasta. Tror inte jag har några problem att komma tillbaka till ketos men jag gillar ändå tanken med fasta eller fastor. Jag gillar renheten med det och att kroppen får vila.

Plockade fram min Ketonix igår efter att Martin, en vän varit borta hos oss. Han har nämligen köpt en och ville att vi gick igenom lite och framför allt tekniken att blåsa. Så igår började jag logga min utandnings ketoner. Precis efter träning blåste jag 2 och efter ytterligare några timmar var jag uppe på 8. En timme efter middagen blåste jag 15. Bra ketos men jag vill gärna ligga över 30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.