En socker- & glutenfri julafton

Nu på lördag ska jag hem till My – LCHFingenjören och fira en socker- & glutenfri julafton.

Det var för ett tag sen som jag fick inbjudan av My, till hennes sockerfria julafton. Vilken underbar idé. Vi ska visa att det går hur bra som helst att fira jul utan socker.

Utav de tjejer som kommer känner jag My, Martina och Ann-Ida, resten av tjejerna är okända så det ska bli spännande att få träffa dom.

Givetvis kommer jag att dokumentera allt, både för bloggen men vill du har live uppdateringar så får du följa mig via Instagram och Stories. Jag kommer att uppdatera så mycket som möjligt under dagen/kvällen.

Så häng med!

Instagram – PELANTZ

Önskar dig en underbar helg!

2 kommentarer

  • Hannas krypin

    Åh, kan du inte blogga om vad ni blev bjudna på. Det kommer bli min första sockerfria jul och jag är i valet och kvalet kring godsakerna om jag ska fuska en dag. Risken finns att jag inte kan hålla mig till en dag utan att jag kommer balla ur fullständigt…. Det vill jag ju inte egentligen nu när jag hållit mig strikt så länge….

    • Pernilla

      Hej Hanna, självklart ska jag blogga om vad vi åt. Har börjat på ett inlägg som jag hoppas bli klar med i eftermiddag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.