En smärre chock när jag ställde mig på vågen!

För två veckor sedan fick jag en smärre chock när jag ställde mig på vågen, den visade en viktuppgång på 5 kg. Vad har hänt?!

Jag har inte känt att dessa kilon har smugit sig på mig, det märks inte på mina kläder men ändå visar vågen + 5 kg.

Men i morse när jag ställd mig där så visade vågen 76 kg så på dessa två veckor har jag gått ner – 1,8 kg – YAY!!

Anledningen till viktuppgång är nog att jag har fuskat lite för mycket, det har blivit mer rotfrukter än vad jag egentligen behöver. Jag har tillåtit mig att äta lite större portioner än vad jag tidigare ätit. Anledningen är nog under min träning för maran att jag var mer hungrig än tidigare därav större portioner.

Så vad har jag nu gjort då?

Jo, jag har minskat på mitt intag utav rotfrukter, nästan till noll. Slutat med yoghurt på kvällen, bytt ut grädde mot majonnäs eller olivolja till min mat. Har tänkt på mina portioner, att inte äta för mycket. Är jag hungrig eller är jag bara sugen eller rastlös? Räcker det med att ta ett glasvatten eller gå ut på en promenad för att stilla suget?

Nu ska det bli spännande att se hur nästa vecka blir, kan jag fortsätta gå ner i vikt? eller var det bara vätska jag blev av med under dessa två veckor? Fortsättning följer 😛

I eftermiddag blir det träning med gymmet/fredagsfys innan fredagsmys. Vi är ett gäng som ska gå ut och äta lite efter träningen. Givetvis har jag beställt räkmacka utan macka, ett extra ägg i botten som macka och till det blir det ett glas ramlösa eftersom jag kör. Annars blir det lugnt i helgen, tänkte köpa lite julklappar.

Vad händer hos dig i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.