Måndag igen och jag sitter på tåget

Måndag igen och jag sitter på tåget till Stockholm, kundmöte med jullunch. Ska bli gott med lite julmat eftersom jag missade förra helgens julbord med mitt jobbet.

Min helg har varit toppen, den startade med fredagsfys på gymmet dvs Crossgym och därefter hade vi alla bestämt att vi skulle gå till intilliggande restaurangen Leilas för att äta middag tillsammans. Vi var 47 st vuxna plus barn, jätteroligt. Jag hade beställt räkmacka utan macka 😉 medan Anders åt hamburgare och Vincent kycklingspett.

I lördags stod det shopping på schemat för min del, så  nu är jag klar med alla klappar. Gött! Passade på att göra de sista inköpen medan Vincent var iväg på kalas. Allt inslaget och klart!  På kvällen gjorde jag och Vincent klart pepparkakshuset, vi smälte socker i stekpannan så att det skulle gå enkelt att doppa och ”limma ihop” de olika delarna. Tyvärr fick jag en droppe smält socker på mitt finger, kan säga att det gjorde ont. Vincent stackaren blev rädd när jag bara skrek rätt ut och svor…. aj aj!

Pepparkakshus, ska bara pynta det också med lite bomull
Ett gäng julklappar

Avslutade helgen med att träffa Influencer kollegorna, i Skapande Verksta. Vi pratade kring våra mål för 2018, hur planerar vi, samarbeten och mycket mer. Alltid lika kul att träffas, prata och utbyta erfarenheter, man får helt enkelt en massa energi!

Vad har du gjort i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.