En ny arbetsvecka börjar!

Tänk idag börjar redan en ny arbetsvecka för mig. Helgen flög förbi i en rasande fart men jag känner ändå att vi har hunnit med mycket.

Vi har äntligen blivit klara med våra kortsidor på huset. Vi har bytt panel, vindskivor och plåt samt målat allt. Så himla skönt, för nu börjar man se ett slut med huset och hela projektet med panelbyte och målning. Snart ska vi kunna njuta för fullt här i vårt hus och trädgård.

Spika på huset

Nu till veckan ska vi fortsätta med huset…. ja jag vet, såå tråkigt att skriva om men så här är mitt liv just nu. Spika och måla på detta hus som vi älskar. Vi har knutarna kvar på hela huset och fönsterfoder kring fönstren. Två fönster ska flyttas ut, dvs Vincent och kontor fönstret. Tur att vi har en granne som är snickare som ska hjälp oss med det.

Sen….. är det bara baksidan av garaget kvar. Tur att vi redan har hunnit röja på baksidan med all skit vi hade där. Grannen hade nämligen en grävare hemma så de hann även gräva bort allt gräs på baksidan så att vi fick lagt grus osv. Ja du som följer mig på Instagram har sett det redan. 8 ton grus har jag skottat ut och paddat. Stark kvinna den där Pernilla, eller hur?! 🙂

Altan blir det sen att bygga till våren, tror inte vi hinner eller orkar det i år. Anders ska iväg i september, som vanligt, till Davos i Schweiz på MTB tävling. Blir väl borta drygt två veckor. Ja, fast blir hösten fin så kanske vi hinner och om det finns material på Byggmax att köpa. Alla i hela Sverige har väl fixat på sina hus nu i sommar. Hahhah precis som vi!

Mitt drömhus

Du ska få se lite bilder på vårt hus, mitt drömhus! Liggande svart panel med röd dörr. En stor och härlig trädgård med plats för lek och odlingar.

Nu till veckan kommer vi att bli av med byggställningen och det ska bli så himla skönt. Äntligen ska man få se slutresultatet!

Idag börjar mitt nya striktare liv också. Jag har köpt en ny kalender där jag kommer att notera allt igen. Jag behöver tydligen struktur! Kommer att sticka mig i fingret varje dag för att mäta mitt blodsocker och även blåsa i min ketonix. Struktur delux helt enkelt.

Välkomna till oss!
Sidan ut mot gatan och min nya rabatt som blommar som bara den
Södersidan och vår lilla altan, frukost altan typ
Min härliga lavendelhäck
Sorry, men jag orkade inte ta bort min eldnings tunna, annars ser du vår baksida
Vår baksida av huset, där vi har vår stora altan (sen)
Vincent altan mellan våra förråd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.