Skolavslutning Vincent

En milstolpe, Vincent har gått ur 9:an

Tiden har gått så himla fort, tänk att Vincent har gått ur 9:an, en milstolpe. Så till hösten börjar ett nytt kapitel, gymnasiet och allt var det innebär. Men först ska han ha ett helt underbart sommarlov innan allvaret börjar igen.

Tiden har verkligen flugit fram, jag tycker nyss Vincent började skolan och nu har han gått ur grundskolan. Till hösten ska han gå El- och Energiprogrammet med inriktning på automation på Lindholmens Tekniska Gymnasium. Superkul att han redan nu vet vad han vill pyssla med tycker jag. Själv visste jag det inte när jag var i hans ålder.

Skolavslutningen var superfin, alla nior ”sprang” ut ur skolan till en låt som klassen valt. Därefter höll rektorn ett tal och sedan var det Musikprofilen som höll en kort konsert. Vincent har varit med i Musikprofilen sedan han började 7:an så han hade lärt sig att spela både trummor och gitarr. Farmor som var med på skolavslutningen blev väldigt imponerad, hon hade ingen aning om detta. Kul!

Efter att skolavslutningen var slut åkte vi hem till oss för att äta lunch, laxsida med kokt potatis, dillsås eller romsås. Min fastar och hennes man kom även till oss för att fira att Vincent gått ur grundskolan. Min mamma skulle ha kommit ner men fick magsjukan en dag innan hon skulle komma. Så hon fick stanna hemma.

På kvällen hade skolan och festkommittén arrangerat en fest för alla nior. Det enda som stod på inbjudan var finklädsel, bussar avgår 17:00 och destination Hemlig ort. Hahaha superkul

De flesta killarna hade kostym och tjejerna hade balklänningar. De va så himla fina!

De åkte iväg till Onsala fick vi redan på sedan för middag, lekar och dans. De hade haft superkul, så det var en trött Vincent som kom hem. Sjungit och dansat hela natten.

Nu väntar ett långt sommarlov innan allvaret börjar till hösten igen.

Vi är så stolt över honom!
Skolavslutning Vincent
Under ett regn av konfetti sprang de ur skolan!
Skolavslutning Vincent
Grabbarna som har hängt ihop under dessa år.
Skolavslutning Vincent
Vincent blev klassens cyklist!
Skolavslutning Vincent
Hela klass 9D
Skolavslutning Vincent
Hela gänget som hängt ihop i ur och skur.
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.