Pernilla Lantz 46 år

Det är dags att fylla 46 år!

Den 11 juni är inte vilken dag som helst utan det är min födelsedag. Dagen då jag blir ett år äldre och snyggare 😉 Det är dags att fylla 46 år, känna att livet leker. Allt är toppen, vad kan vara sämre?!

Jag älskar verkligen att fyll år, att få stå i centrum och bli uppvaktad. Hahahah…. japp, jag kanske inte är svensk i den insikten. Ju äldre jag blir desto mer självsäker blir jag. Ju mindre bryr jag mig om vad andra trycker och tänker om mig. Även om jag som tonåring var självsäker 😉

Under helgen jag fyllde år var vi bjudna hem till våra vänner Daniel och Madde. De bjöd på grillat och bad i deras bubbelpool. Det var helt magiskt att sitta där under bar himmel. Givetvis hade vi husbilen med oss och sov där. På lördagen blev vi bjudna på middag hemma hos våra grannar Dawson tillsammans med Linda.

Av Anders och Vincent fick jag en ny träningsklocka i present. Välbehövligt då min gamla börjat blir lite för gammal och börjat skava på min handled. Jag fick en Garmin, Forerunner 255S Music. En väldigt feminin träningsklocka som passar min handled perfekt. Supernöjd!

Garmin Forerunner 255S Music
Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.