El-cykel Lapierre

I samarbete med KBR-Knowledge based riding, alla åsikter är mina egna och kan inte köpas!

För ett tag sedan fick jag testa att cykla på en el-cykel genom KBR-Knowledge based riding. Snacka om skum känsla, rätt otäck i början. Men oj vad roligt det blev sedan när man hade vant sig vid att få hjälp.

Att cykla

Man får hjälp upp till 25 km/h när man trampar själv, så fort du slutar att trampa slutar även motorn att hjälpa till. Det finns 4 olika lägen, Eko, Tour, Sport och Turbo. Kan säga att Vincent körde på turbo medan jag tyckte det var mer behagligt att köra på läge Tour.

Vincent testade även cykeln genom att köra runt på hans träningsbana för MTB, funkar kanon ropade han när han körde runt/runt. Knappt så att jag fick prova cykeln 🙂

El-cyklen är av märke Lapierre, som kommer från Frankrike, för mer information om cykeln hittar du här via deras egna hemsida. Just denna modell som jag provade är en mer lek-cykel i skogen/stigar.

Upplevelse

Om jag ska summera min upplevelse utav en El-cykel så kan jag verkligen tänka mig att köpa en om jag hade cyklat till jobbet. Otroligt smidigt att få hjälp i backar, slippa bli svettig när man väl cyklar till jobbet – helt enkelt perfekt pendlings cykel.

Funderar du på att köpa just en el-cykel eller MTB-cykel så titta in hos KBR i Särö.

Här kommer lite bilder när Vincent cyklade, tyvärr blev inte bilderna som Vincent tog på mig så himla bra…. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.