Egentid med sonen

Igår fick jag lite egentid med sonen innan vi skulle klippa oss. Det är lite mysigt, han och jag snackade om allt mellan himmel och jord.

Igår eftermiddag tog vi bilen in till stan för att vi skulle klippa oss hos Kicki. Jag har klippt mig hos Kicki i så många år, hon har full koll på mitt hår och hur jag vill ha det. Så himla skönt att bara sjunka ner i frisörstolen och slappna av. De senaste åren nu har även Vincent följt med mig, så att Kicki klipper oss båda.

På vägen in till stan pratade vi allt mellan himmel och jord. Han snackar om allt, alla hans funderingar eller nåt han har sett på YouTube. Visst vi snackar annars också men inte på samma sätt eller så tycker jag om våra stunder i bilen påväg till frissan.

Kicki är på salong Otium som ligger på en tvärgata till Linnegatan här i Göteborg. Enkelt för oss som kommer dit med bil, finns nämligen ett parkeringsgarage en tvärgata bort så det tar inte många minuter att gå dit.

Vincent har lite lika hår som mig, självfall – lockigt, tjockt och mycket hår. Han har även två virvlar i bakhuvudet som han älskar…. eller inte. De går givetvis åt olika håll….. hahah!

Eftersom vi båda har korthår så går vi och klipper oss var 7:e vecka. Om jag inte gör det får jag panik på mitt hår. Det blir som en hjälm med allt hår som inte går att fixa. Panik typ! Vincent har kort på sidorna men långt uppe på huvudet, ja som alla ungar har just nu.

Så himla skönt att bli korthårig igen!

Ha en fin dag nu så ska jag jobba vidare här hemma och ikväll blir det gymmet för min del tillsammans med Vincent.
Så här snygga blev vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.