Distansundervisning, vårkänslor och träning

Igår började Vincent sin distansundervisning och det gick förvånansvärt bra. Solen tittade fram igår och jag fick vårkänslor delux. Ville sätta mig i lä med en kopp kaffe och boosta mig med D-vitamin men arbetet kallade. På kvällen blev det träning hemma i garaget, dessa härliga och asjobbiga intervaller…..

Det märks verkligen att man har saknat solen, för när den väl tittar fram så vill man bara gå ut. Om inte annat så kände jag så igår när solen äntligen tittade fram. Vill plocka fram en stol och sätta mig i lä och mysa med en kopp kaffe. Ville absolut inte vara inne framför en dator….

Igår började Vincent distansundervisning och allt flöt på bra, all teknik fungerade och han jobbade på bra. Jag har fixat en massa matlådor till oss, så att det ska gå snabbt och enkelt att fixa lunch. De får matlåda genom skolan men under dessa 14 dagar som de ska ha distansundervisning valde vi att lösa maten själv. Tar helt enkelt för långtid för honom att gå fram och tillbaka för att hämta en lunchlåda och hinna äta den innan nästa lektion börjar.

Varje tisdag och torsdag tränar vi hemma i garaget, då på en träningscykel. Innan jul körde vi tunga intervaller, du kan läsa mer om det passet här om du vill. Nu efter jul fortsätter vi samma tema men ändrar lite på kadensen och motståndet. Igår körde vi ett riktigt jobbigt pass, korta intervaller med både lätt och tungt motstånd. Fruktansvärt men så himla skönt när det väl var över. Tur att man bara kan göra ett sådant hårt pass en gång per vecka, så på torsdag blir det lugnare 🙂

Ikväll är min plan att åka till gymmet med Vincent, köra lite överkropp som rygg, biceps, triceps och mage. Hoppas att vi kan dra iväg tidigt innan alla andra kommer dit för ikväll ska vi fira att Anders fyller år!

Ha en fin dag!

Min lunch, köttfärssås med extra allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.