Den ultimata listan över svenska LCHF bloggar!

Förra veckan fick jag ett mail från Lari som driver LCHF-arkivet, att han håll på att skapa den ultimata listan över svenska LCHF bloggar och hemsidor.

Känner mig hedrad att jag får vara med på den tillsammans med andra stora profiler inom LCHF. Blev så himla glad när jag fick mailet och givetvis ska skryta om det eller hur!

Så fort jag får feedback att jag gör ett bra jobb med bloggen blir jag så himla glad och tacksam. Men framför allt blir jag otroligt peppad att fortsätta. Det är sådana här mail som peppar mig eller när jag får mail från er läsare där ni berättar om er resa och att jag hjälper till att inspirera er till en bättre kosthållning. Jag älskar att få meddelande från er, jag blir så himla glad för er skull. Mer sånt!

Här hittar du länken till den optimala listan över svenska LCHF bloggar.

Tack till er alla som följer, gillar och kommenterar min blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.