Äntligen på plats i Järvsö!

Efter en långdag i bilen är vi äntligen på plats i Järvsö. Huset som vi hyrt är helt perfekt och med gångavstånd till en badplats.

Det kunde inte varit bättre, huset vi har hyrt genom Airbnb är helt underbart. Vi var lite oroliga eftersom bilderna inte var de bästa. Men snacka om att bli positivt överraskad. Vi är 6 st totalt som nu ska bo i detta hus tillsammans och vi alla kunde få egna rum.

På bottenvåningen har vi ett allrum, ett sovrum och köket. En lång korridor med toalett, dusch med toalett och ett rum med en massa garderober. Övervåningen har 3 st rum med två sängar i varje rum. Till huset finns även ett förråd för skidor, cyklar och kanoter.

Precis vid tomtgränser går en grusgång ner till Ljusnan, en badplats med sandstrand och långgrunt. Kunde inte varit bättre, så när vi hade packat upp allt drog Vincent och Milo ner för att bada medan vi vuxna skålade in semestern och bara njöt av tystnaden. Fast vi satt nog inte länge förrän vi också gick ner och tog oss ett dopp. Inte lika varmt i Ljusnan som i havet hemma i Göteborg men så himla gött!

Efter middagen gick vi en promenad, så skönt att få röra lite på oss. Själv blir jag så uppblåst i magen när jag sitter still så pass länge. Vincent och Milo hade tidigare dragit upp till pumptrack som finns här så vi promenerade bort till dom. Jag blev lite sugen att testa men hade varken kläder eller skor för det. Få bli en annan kväll.

Idag ska vi drar till backen och fixar liftkort, fullfacehjälm till mig eftersom man måste ha det för att få åka i backarna. Som tur är finns det att hyra.

Här kommer lite bilder från vår bilfärd från Lindome upp till Järvsö!

Vi startade redan kl 06:00 så en LCHF fralla satt fint vid kl 09:00
Grädde hade jag med mig, men fick reda på att Preem har tydligen grädde att erbjuda sin kunder. Bra att veta till nästa gång!
Lunch-stopp vid Dragon Gate innan Gävle
Huset vi hyr i Järvsö
Otroligt trevligt bemötande, även om jag inte äter allt 😉
Badplatsen vid Ljusnan
Ki tog ett kort på mig och Ullie när vi kom simmandes.
Grillad Karré med ugnsbakade grönsaker och beasås.
Vincent vid Pumptack, kommer flygandes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.