Pernilla uppdaterar bloggen

Dags att uppdatera bloggen

Som du kanske har märkt så håller jag på för fullt med att uppdatera bloggen. Jag har skapat nya sidor, lärt mig att koda så att alla mina recept ligger i bokstavsordning och uppdelat med etiketter. Så varje ledig stund sitter jag just nu med detta men snart så är det klart, hoppas jag 😉

Det är under en längre tid som jag har irriterat mig på att mina recept inte syns så bra. Jag har försökt att skapa sidor men uppdelning på mina Fisk- Keto- och Bröd recept mm med det blir inte bra. Nu äntligen har jag hittat en kodning och ett plugin som hjälper mig att fördela och söka reda på olika kategorier eller etiketter här på bloggen. Det är ett plugin som heter Display Posts, så med olika typer av kodningar så får man precis det jag har letat efter. Tack gode gud säger jag bara och vad bra det blev!

Det som jag nu behöver göra är att städa upp på bloggen genom att se över alla mina kategorier samt etiketterna, taggarna och det tar tid. Oj oj jag har ca 314 recept på min blogg och över 1400 inlägg på själva bloggen. Japp som du förstår tar det tid att städa.

Jag är redan klar med allt förutom etiketten kött och det är där jag har flest recept. Men alla de andra sidorna är klar och uppdaterade, vilket är skönt. Titta gärna och berätta vad du tycker.

Vet inte hur jag tänkte den dagen då jag började blogga för mer än 10 år sedan. Jag hade över 1600 etiketter, taggar men nu har jag tagit bort de flesta och bestämt mig för x-antal etiketter, taggar. Nu förstår jag bättre vad en etikett är till för. Mitt nästa steg är att SEO märka de inlägg som saknar märkning men det blir ett senare projekt.

Hoppas att du även uppskattar det jag har gjort och du får mer än gärna sprida bloggen till andra som vill ta del utav alla härliga recept.

Ha en fin dag och trevlig helg!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.