Dags att planera våren och sommarens projekt!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Byggmax.se

Efter påskhelgen så känns det verkligen som om våren är på gång, vi har börjat planera våren och sommarens projekt.

Som de flesta brukar göra är det väl altan eller staket, men det har vi redan gjort. Nu kommer de större projekten även om det första är utav den lättare varianten 🙂

Projekt 1

Studsmattan – Först ska den plats i trädgården som studsmattan stått bort, dvs bort med alla plattor, på med jord och gräsfrön. Vår studsmatta gick i graven i höstas efter nästan 6 år vilket jag kan tycka är lite skönt. Vincent och hans kompisar tjatade upp den varje år men sedan studsade man knappt. Så nu får det bli gräs där istället. Eftersom vi bor så pass nära till Byggmax så blir det en tripp dit för att köpa jord och gräsfrön. Visst du att man får låna deras släp gratis, superbra va!

Projekt 2

Det största projektet vi ska göra i år är nämligen att byta panel på hela vårt hus. Ja helt galet men det är tvunget att göras. Södersidan är helt slut, tufft väder här nere på västkusten. Panelen kring garaget är helt slut, alldeles murken. Kanske inte det roligast man kan göra men något som måste göras.

Får tänka positivt, kommer bli super snyggt när det väl är gjort och klart. Så det blir att lägga en beställning på ytterpanel hos Byggmax.se.

Vad har du för projekt i sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.