VIP-Kväll med Stena Line

Alltså wow, vilken kväll, vilket ös!

I måndags kväll var jag och Influencer kollegorna på event hos Stena Line och invigning utav deras nya bar, The Reef Bar på deras båt Stena Danica. Vi välkomnades med en härlig paraplydrink. Tony Michaelsen som är ansvarig för linjerna Göteborg – Frederikshavn och Varberg – Grenaa höll ett välkomsttal samt deras IT-ansvarig som jag inte minns namnet på, berättade om IT utvecklingen. De tar upplevelsen ytterligare ett steg i rätt riktning. Läs mer på deras pressutskick.

Tony Michaelsen
Karnevaldansare
Exotiska paraplydrinkar – inget jag drack 😉
Mat

Väl ombord fick vi ta del utav deras Karibiska Buffé, med en massa olika rätter både kalla och varma. Väldigt lowcarb, förutom lite frukt i maten. Om jag hade fått önska hade jag velat ha mer hetta i maten, lite mer söta smaker eftersom det är de jag associerar med Karibisk Buffé. Men antar att man inte vill göra det för starkt eftersom Svensson och barn ska äta maten.

Quiz

Efter maten drog vi vidare upp till The Reef Bar, drack en alkoholfri Mojito medan vi snackade lite innan det var dags för aktiviteter som Quiz och Rom-provning.  Tyvärr vann vi inte på Quizen, lite för svåra frågor för oss. Jag hade typ bara 1 rätt, hahah.

Rom-Provning

Rom-provningen var intressant att lyssna på, synd bara att jag inte kunde smaka mer än doppa tungan i romen. En reserva som jag gillade var väldigt mild i smaken,  Diplomatico Reserva Exclusiva. De andra bara hettade på tungan 🙂

Därefter invigde vi dansgolvet, fullt ös!

Otroligt roligt att få vara med att inviga The Reef Bar, ett stort tack till Emelie som ordnade detta och tack till Ylva på Stena Line för att vi fick vara med!

Foto: Johanna Bergsro

Här har du hela gänget, dock fick vi inte med alla på bilden men några utav oss 🙂

Vi börjar längst fram: Johanna, Sara, Tina, Jessica, Martina, Emelie, jag, Desirée och Malgorzata. De som inte hamnade på bild är Yvonne, Maria och Siranee

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.