Dags att beställa hårda julklappar

I samarbete med Adlibris

Eftersom jag älskar att läsa böcker brukar jag försöka köpa några hårda julklappar till Vincent eller till mig själv. God Jul Pernilla önskar Pernilla!

Det bästa jag visst när jag var i Vincent ålder var att läsa böcker. Jag plöjde Kitty böckerna och andra spännande serier. Nu när jag är äldre så läser jag inte lika mycket som då, men det stoppar mig inte att köpa böcker. Böcker är roligt att ha eller ge bort. Nu för tiden läser jag mycket faktaböcker eftersom jag är intresserad av kost och hälsa.

Till Vincent tänkte jag köpa några spännande ungdomsböcker, vill hemskt gärna att han läser mer böcker än vad han gör idag. Han har läst alla böckerna om Hungerspelen och denna bok, Divergent är lite åt samma håll vad jag förstår. Så den tänkte jag beställa nu till honom, så får vi se vad han tycker om den.

Sällskapsspel

När vi är iväg så har vi alltid med oss ett eller fler sällskapsspel. Kvällarna blir lite roligare då om man är iväg till en stuga i fjällen. För 2 år sedan köpte vi Othello när vi skulle iväg till Sälen. Nu sist köpte vi När då då? Ett roligt sällskapsspel där alla kan vara med. Det gäller att lista ut om det är före eller efter de årtal du har vid din tidslinje. En annan klassiker är Alfapet, som verkligen har blivit populärt i och med Wordfeud.

Till mig själv tänkte jag köpa Kepler nya bok, Spegelmannen. Har läst alla de andra böckerna så varför inte kura upp i soffan och läsa denna. De andra böckerna är jättebra ifall du inte har läst de än. Jag brukar alltid köpa någon bok som är en faktabok eller personlig utveckling, sist köpte jag Sömngåtan men nu är jag inne på denna med Mia Törnblom, Sårbar och superstark. Ska bli intressant att läsa.

Har du ett tips på ett bra sällskapsspel eller en bok jag inte får missa?

Lämna en kommentar här under så att vi alla får ta del utav det, tack snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.