Då är man anmäld för nästa utmaning – OCR Peak Challenge

Jaha, då har jag anmält mig igen till nästa utmaning OCR Peak Challenge som går av stapeln 17 juni. Precis innan vi åker på semester.

Givetvis är vi samma team som sist, Team Lindome Gym & Hälsa. Sist vi körde så var vi 38 st som kämpade oss igenom BootCamp Challenge i Stenungsund. Rolig bana, med ca 100 hinder på 5 km. Läs gärna mitt inlägg om den tävlingen här.

Tough Viking

Denna tävling går i Göteborg och Slottskogen så jag kan tänka mig att det blir att springa upp och ner för slalombacken… sist jag gjorde detta var förra året då jag sprang Tough Viking. Super jobbigt, snacka om stumma vader. Men denna gång ser det ut som om vi ska upp för denna backe 3 gånger…. hmm träna, träna och träna….

GöteborgsVarvet

Men först ut och närmast är GöteborgsVarvet som jag kommer att springa lördagen den 20 maj, 21 km genom Göteborg. Otroligt kul att springa Göteborgsvarvet eftersom det är en sådan folkfest, alla går ut och hejar på oss löpare medan vi springer förbi. Kan säga att man verkligen får en energiboost.

Här kan du läsa mer om OCR Peak Challenge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.