Buaskogens Klätterpark!

I helgen fyllde vår vän Ki, 50 år och det firade vi genom att överraska honom med att åka till Buaskogens Klätterpark. Riktigt roligt var det!

I lördags hade hela familjen Lantz och Cedergren bokat in sig hos Buaskogens Klätterpark. Det ligger strax innan Borås i en liten by som heter Olsfors. Buaskogens klätterpark öppnade 2018, som drivs av en familj som gillar liv och rörelse. Precis som våra familjer!

Det tog oss inte mer än 40 minuter att köra till Olsfors. Vi hade packat med oss fika men det fanns även möjlighet att grilla där. Väl på plats var det en genomgång av säkerheten och hur man beter sig i klätterparken. Hur många som får vara på hindren samtidigt och att de fick se att vi kunde hantera allt vad gäller klätterselet man hade på sig.

Det fanns två gula banor som är mycket lätta. De håller på att bytta ytterligare en gul bana men var än så länge inte klar. Den ska bli klar under sommaren 2021. När man har klarat de gula banorna går man vidare till två gröna banor som är lite mer utmaning men fortfarande lätta. En blå bana har de som är lite svårare med ännu fler hinder och den röda är svårast. Den gick jag inte men Vincent och Anders gjorde det. Avslutades med ett hopp på 13 meter.

Vi var där i ca 3 h och gick alla banorna, vi fikade och hade det jättemysigt. Tror att även Ki var väldigt nöjd över dagen. Han hade nämligen inte räknat med att bli firad.

Buaskogen Klätterpark är för alla, både vuxna och barn. Vill du inte klättra så kan du enkelt följa med de andra genom att gå nedanför alla banor. Ta med kameran, en picknickkorg och ha en underbar dag i skogen!

Hela gänget samlade!
Vincent och Anders på väg ut till sista hoppet på den röda banan
Från avsatsen hoppade Vincent och Anders, 13 meter….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.