Imorgon springer jag Midnattsloppet

Hej,
I morgon lördag ställer jag mig igen i startfållan på Midnattsloppet. Det är 4:e året i rad som jag springer detta lopp eller evenemang. Jag tycker att det är ett roligt lopp, det är en annan upplevelse att springa på kvällen/natten. Svalt och skönt. Härliga ljusspel, musik och folk kring hela banan som hejar på en. Helt enkelt en positiv upplevelse.

Det är inget lopp som man kan få något personrekord men det är alltid kul att förbättra sin tid mot förra året. Men med tanke på alla människor som springer så är det folk överallt, folk går och springer. Tidigare år har jag sprungit med arbetet, vi har varit allt från 5 st till 25 st som sprungit. Men i år valde man att inte köpa några startplatser.
Mina tider på Midnattsloppet:
2013 – 1:08
2014 – 1:07
2015 – 1:10
Så det ska bli spännande att se vart jag hamnar i år, kommer jag att förbättra min tid?

Återkommer med rapport om det nästa vecka, nu önskar jag alla en underbar helg!
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.