Att lyssna på sin kropp!

Ibland är det väldigt viktigt att lyssna på sin kropp, så att man inte skadar sitt tempel!

just så känner jag mig idag. Jag har en skum känsla i kroppen. Jag känner mig dimmig i huvudet, nästan lite yr. Förstår du vad jag menar? Något är på gång…..

Brukar du lyssna på kroppen?

Vincent och Anders är lite förkylda så sannolikheten att jag trillar dit är väl rätt stor. Frågan om den redan har ett grepp om mig? Redan igår kände jag mig svag när jag körde spinning i garaget. Svetten bara rann…

Det är ingen idé att bryta ner kroppen mer just nu, så jag har avbokat mitt pass ikväll. Låta kroppen vila och bara återhämta sig. Ska nog göra en immunboost på citron och ingefära. Ge kroppen de bästa förutsättningarna 🙂

Man kokar samman citron och färsk ingefära med vatten, låter det dra en stund och sedan häller man upp det i en flaska. Så dricker man det under dagen. Ny sats när den tagit slut 🙂

Annars i helgen blir det lugnt, Liseberg ikväll och en lugn middagsbjudning på lördag med goa vänner.

Önskar er alla en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.